• Ma t/m vrij: 08:00 - 16:00 Za t/m zo: gesloten
  • Klantenservice 24/7 geopend

Televisie

Internet via de Mast biedt interactieve TV in HD zonder vaste provider, ook via 4G/5G-routers. Pauzeer live tv en kijk tot 7 dagen terug. Geniet van 22+ standaardzenders en uitbreidingsopties, met een bruikleenmodem zonder borg.

Interactieve televisie ervaring: haal meer uit elk moment met internet via de mast!

Ongestoord TV kijken zonder provider? Het kan! Met de unieke Interactieve TV oplossing van Internet via de Mast. Willen jouw klanten televisie kijken zonder vaste aansluiting? Zoals aan boord van een schip, camper, caravan of tijdelijke woonlocatie? Dan is dit de perfecte oplossing. Uiteraard werken onze TV-ontvangers ook in combinatie met een 4G / 5G router.

Ontdek de vele voordelen

Van TV van Internet Via De Mast

ESPN pakket

Erotiek pakket

Sport pakket

Onze partners staán voor je klaar

Als eindklant staan we voor je klaar om je te verbinden met een van onze betrouwbare partners, die je verder kunnen helpen met je behoeften en vragen.

Laat jouw bedrijf groeien met onze hulp

Is jouw bedrijf actief in de telecom- of ICT-branche en op zoek naar manieren om je dienstenaanbod te verrijken? Word dan nu partner van ‘Internet via de Mast’. Ons partnerschap gaat verder dan alleen zakendoen; het draait om het bieden van innovatieve oplossingen aan jouw klanten.

Samen streven we naar het leveren van superieure diensten en het stimuleren van zakelijke groei. Sluit je aan bij ‘Internet via de Mast’ en laat ons gezamenlijk doel om klanten te voorzien van de beste oplossingen onze kracht zijn.

Unieke plug and play TV-oplossing

Interactief TV kijken, zonder vaste provider en in haarscherpe HD kwaliteit. Wat deze TV oplossing uniek maakt, is dat je volledig onafhankelijk van providers zoals KPN of Ziggo bent. Sluit de TV ontvanger aan op een op een bestaande open interneverbinding en je kijkt direct meer dan 58 zenders in HD kwaliteit! Breid je pakket eenvoudig uit met Sport, erotiek of ESPN.

Standaard zenderpakket

Van Internet Via De Mast

TV kijken met mobiele databundels

Met een minimale bandbreedte van slechts 6 MBit/s kijk je al TV in HD kwaliteit.
Lage kwaliteit (480p): 700 MB/uur
Standaard kwaliteit (SD): 1 GB/uur
Hoge kwaliteit (HD, 720p): 1,5 GB/uur
Zeer hoge kwaliteit (Full HD, 1080p): 3 GB/uur
Ultra HD (4K): 7,5 GB/uur
Advies nodig? Onze specialisten helpen je graag!

Dit zeggen onze klanten

Over onze producten

Flip

Had weer de zoveelste storing bij een van de grote internet bedrijven. Toen dit gevonden. Lekker snel en fijn contact en heb in 1 jaar tijd nog maar 1 keer storing gehad. Daar konden ze ook nog niks aan doen omdat ik zelf kortsluiting had gemaakt thuis met een lamp ophangen.

Geloof mij stap over, ben duurder uit maar geen ELLENDE meer elke maand. Geweldig!

Sander

Werk vaak op verschillende plekken in Nederland. Daarom de unlimited aangeschaft. Moet grote bestanden uploaden omdat ik video graaf ben. Zelfs bestanden van 38GB worden prima en snel verstuurd.

Tipje voor de video mannen onder ons……neem dit!

Hanneke

Mijn glasvezel lag doormidden! Werk volledig thuis in teams met videobellen. Gigantisch probleem natuurlijk want de hotspot kon het allemaal niet aan. Toen kwam ik *** tegen via internet. Aardige jongens denken mee gelijk wat afgesloten en erg tevreden. Mijn glasvezel is na 4 weken pas gerepareerd. Ik houd deze dienst bij *** en zeg me glasvezel lekker op. Deze toppers zijn wel snel en bij vragen gelijk bereikbaar.

Internet via de mast

KVK: 64476766
BTW: NL002367149B36
IBAN: NL57 KNAB 0254 9354 43

Bereikbaar

Email

Telefoonnummer

Adres

Groen van Prinstererstraat 5
8862 AA Harlingen

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag: 09:00 – 16:00
Woensdag: 09:00 – 16:00
Donderdag: 09:00 – 16:00
Vrijdag: 09:00 – 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

©️ 2024 Internet via de Mast - All rights reserved