VoIP telefonie bij Internet via de mast

N

Scherpe partner inkoop tarieven

N

Gratis partner support en advies

N

Bepaal zelf je verkoop prijzen en of bundels

N

Goedkoper inkoop tarief bij groter volume

N

Beheer relaties in een overzichtelijk portal

N

Scherpe inkoop van hardware

Verbreed jouw dienstverlening met VoIP

Jouw aanbod uitbreiden zonder gedoe? Kijk eens naar onze VoIP-diensten. Supersimpel te combineren met andere internetdiensten. Je klanten zijn overal bereikbaar. Ze kunnen zelfs hun gesprekken opnemen en meerdere gesprekken tegelijk voeren via een dataverbinding. En dankzij SIP Trunking is de belkwaliteit altijd maximaal.”

Wordt VoIP Reseller

Als reseller van ‘Internet via de Mast’ geeft je klanten een telefoonervaring van de toekomst. Flexibel, kostenbesparend en bomvol handige functies – perfect voor elk modern bedrijf. Jouw klanten zullen de voordelen direct merken, van naadloze integratie tot kristalheldere gesprekken.

VOIP TELEFOONCENTRALE EN VOIP ABONNEMENTEN

Je vindt bij ons een breed scala aan diensten, waaronder het opzetten van een VoIP telefooncentrale voor jouw klanten. Maar ook het leveren van VoIP toestellen en het aanbieden van aangepaste VoIP abonnementen koop je eenvoudig bij ons in. Het aanbieden van Hosted VoIP diensten betekent dat je niet hoeft te investeren in een fysieke telefooncentrale. In plaats daarvan worden telefooncentrales gehost in de cloud. Dit geeft je de flexibiliteit om VoIP telefonie te gebruiken vanaf elke locatie met een internetverbinding en uiteraard een voip abonnement. Dit werkt dus ook in combinatie met onze internet oplossing.

INSTALLATIE, ONDERHOUD EN ONDERSTEUNING

Bij Internet via de mast zorgen we voor alles. Van de installatie van jouw VoIP-systeem en de configuratie van IP-adressen tot het regelmatige onderhoud van VoIP-telefoons en -toestellen. Ons supportteam is zelfs ‘s avonds en in het weekend beschikbaar om eventuele problemen snel op te lossen en alle vragen over hoe VoIP werkt te beantwoorden.

VoIP-telefonie aan jouw dienstverlening toe te voegen? Neem contact op met ‘Internet via de Mast’. Wij helpen je met het opzetten van een systeem dat perfect aansluit bij wat jij en je klanten nodig hebben. Ons team staat voor je klaar!

Onze Partners Staán Voor Je Klaar

Als eindklant staan we voor je klaar om je te verbinden met een van onze betrouwbare partners, die je verder kunnen helpen met je behoeften en vragen.

Vul het formulier in en een van onze partners neemt contact met je op.

Telefonie voor:

CAMPERS

BUITENGEBIED

JACHTCHARTERS

WINDTURBINES

PLEZIERVAART

BOUWPLAATSEN

VASTGOED

RONDVAARTBOOT

CARAVANS

EVENEMENTEN

BOERDERIJ

BEROEPSVAART

9

VOIP internet in Harlingen

9

VOIP internet in Eindhoven

9

VOIP internet in Amsterdam

9

VOIP internet in Den Haag

9

VOIP internet in Assen

9

VOIP internet in Arnhem

9

VOIP internet in Den Helder

9

VOIP internet in Groningen

9

VOIP internet in Utrecht

9

VOIP internet in Enschede

9

VOIP internet in Lelystad

9

VOIP internet in Heerenveen