Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Hoe werken onze datakaart oplossingen

Feitelijk werkt onze oplossing niet anders dan jouw mobiele telefoon. Ook wij maken gebruik van een SIM die contact maakt met een mobiel datanetwerk en zo een internetverbinding opzet. Hiervoor heb je naast de SIM ook een apparaat nodig waar de SIM in wordt geplaatst. Dit kan een hotspot zijn of een router (bij ons te huur of misschien beschik je zelf over zo’n apparaat). Je zou ook je oude smartphone kunnen gebruiken. De SIMs die wij gebruiken zijn zgn. data only SIMs. Dit betekent dat onze SIMs alleen geschikt zijn voor het verzenden en ontvangen van data. Je krijgt dan ook geen 06-nummer bij de SIM en je kunt er ook niet mee bellen of SMS-berichten versturen. Als je de SIM in een hotspot of router gebruikt, kun je wel via deze hotspot of router WhatsApp berichten versturen en WhatsApp gesprekken voeren.