WEBHOSTING NEDERLAND VOOR ALLE PLATFORMEN BIJ IT-WIZZARD

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Ook webhosting bieden we aan

Razendsnelle SSD webhosting op eigen servers. Met 99,99% uptime komen storingen vrijwel nooit voor. Heeft u problemen met uw website? Dan krijgt u geen irritant ticketsysteem, maar gewoon een specialist aan de lijn die direct actie onderneemt. Heeft u een storing? Dan kunt u ons telefonisch bereiken van 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds! Bekijk hieronder alle voordelen van SSD webhosting bij IT-Wizzard…

Gratis SSL certificaat

Slim Spamfilter

24/7 monitoring

Telefonisch support

Razendsnelle hosting

Dagelijkse Back-up

Installatieservice

Onbeperkt dataverkeer

Onderhoud bij uw webhosting

Ons domeinnamen portal

Beheer, verhuis en koop uw domeinnamen in ons overzichtelijk domeinnamen portal. In combinatie met onze Webhosting pakketten kunt u gelijk professioneel van start gaan.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WEBHOSTING SMALL

7,50

5000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99% uptime

10 Uitgaande mails per uur

1 Domeinnaam

5 E-mailboxen

5 E-mail autoresponders

5 E-mail forwards

5 Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

NU BESTELLEN

WEBHOSTING MEDIUM

7,50

10000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99% uptime

15 Uitgaande mails per uur

15 Domeinnaam

15 E-mailboxen

15 E-mail autoresponders

15 E-mail forwards

15 Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

NU BESTELLEN

WEBHOSTING LARGE

27,50

25000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99% uptime

25 Uitgaande mails per uur

∞ Domeinnaam

∞ E-mailboxen

∞ E-mail autoresponders

∞ E-mail forwards

∞ Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

NU BESTELLEN

Je titel komt hier

Aantal storingen afgelopen jaar

Dataverkeer verbruik per jaar

Spambericht gestopt

IT-Wizzard

Gratis SSL certificaat bij uw webhosting

SSL herkent u aan het slotje voor de URL in uw browser en duidt op een betere beveiliging van de gegevens die van en naar de betreffende website worden verzonden. SSL staat voor Secure Socket Layer en is zelfs verplicht voor de wet AVG wanneer er via uw website persoonsgegevens worden verwerkt in bijvoorbeeld een contactformulier. Daarnaast helpt SSL tegen phishing, zorgt het voor meer vertrouwen in uw website en helpt het uw online vindbaarheid verbeteren (SEO).

Gratis support én advies van echte specialisten

Onze inhouse ontwikkelaar en IT-specialisten weten alles van internet, hosting, software én hardware. Welk probleem u ook ervaart met uw hosting of problemen op uw website, er staat altijd een specialist klaar die uw probleem oplost. Onze storingslijn is zelfs bereikbaar van 08:00 tot 22:00 om bij urgente problemen direct in actie te komen.

Uw webhostingpakket upgraden is eenvoudig geregeld met slechts 1 telefoontje of e-mail naar onze support. Profiteer ook van de snelste webhosting voor uw website, eigen server, nieuwste technieken, onbeperkt dataverkeer, SSD opslag, back-ups en deskundige, klantvriendelijke specialisten die problemen snel voor u oplossen. En dat zonder eindeloos tickets te moeten indienen in de hoop dat ze snel behandeld worden.

One click install

Met de handige installatieservice is het aanmaken van een WordPress website of database zo voor u geregeld. Doet u het liever zelf? Ervaar dan het gemak van One Click Install. Met slechts 1 druk op de knop installeert u eenvoudig de toepassing die u nodig heeft zonder verstand van programmeren. Om dit mogelijk te maken gebruiken we de zeer gebruiksvriendelijke software Plesk. Dit is een eenvoudig te bedienen configuratiepaneel waarmee u uw hostingomgeving beheert en configureert.

One click install

Alle webhostingpakket zijn geoptimaliseerd voor CMS-systemen zoals: WordPress, Joomla, Magento, Drupal, TYPO3 en PrestaShop. Uw website werkt perfect wanneer u kiest voor de webhostingpakketten van IT-Wizzard

Back-ups

Voor slechts €25,- per domeinnaam verzorgt IT-Wizzard de back-up van uw complete webhostingomgeving! Zo heeft u gegarandeerde back-ups voor de scherpste prijs. 

SPAM preventie bij e-mails, standaard bij onze webhosting

Van de vele honderden biljoenen e-mails die er dagelijks wereldwijd worden verstuurd is naar schatting 45% spam. Om te zorgen dat de mails die u verzendt naar uw klanten niet in hun spambox belanden is standaard uw account gelimiteerd op een vooraf vastgesteld aantal uitgaande mails. Wilt u meer dagelijkse mails versturen? Dan passen we dit eenvoudig voor u aan. We werken met een extreem geavanceerd spamfilter. Dit zelflerende systeem werkt met behulp van artificial intelligence (AI). Dit systeem houdt uw inbox vrij van ongewenste post. Ook onbeperkt e-mailadressen aanmaken is geen probleem. Zo maakt u voor iedere (nieuwe) medewerker snel een mailadres aan met uw eigen domeinnaam.

Waarom goedkope webhosting zo goedkoop is

Wat kost webhosting nou eigenlijk? Bij een goedkope webhosting partij betaalt u slechts enkele euro’s per maand of zelfs per jaar. Dat is alleen rendabel wanneer er zoveel mogelijk websites op dezelfde server komen te staan. Dit wordt shared hosting genoemd. Vergelijkt u het maar met een legbatterij. Hoe meer kippen er in 1 hokje zitten, hoe hoger de opbrengst is, want er passen veel meer kippen in dezelfde schuur. Ten koste van de gezondheid van de kip uiteraard. Bij webhosting gaat dit ten koste van uw website. Andere websites kapen de beschikbare ruimte voor uw neus weg en drukken uw site aan de kant. Met als gevolg dat uw bezoekers lange laadtijden of zelfs helemaal geen website (server errors) krijgen te zien.

Bij webhosting van IT-Wizzard krijgt u een eigen afgeschermd deel van onze servers tegen de laagst mogelijke tarieven. Zo profiteert u van uw eigen RAM en CPU vermogen. Wat er ook bij de andere websites gebeurt, uw website bezoekers hebben er geen last van. Ook is er bij ons geen datalimiet en krijgt u onbeperkt dataverkeer bij elk webhosting pakket. We gaan u toch niet straffen met hogere kosten wanneer u juist veel (meer) bezoekers op uw site krijgt?

Snelle SSD webhosting

Een website op uw eigen domeinnaam doet u met webhosting. Webhosting op Europees grondgebied is goed geregeld. Uw data is niet zomaar toegankelijk voor derden vanwege onze strenge privacywetgeving. U profiteert van de beste webhosting die we u kunnen bieden door gebruik te maken van moderne SSD opslag en automatische dagelijkse back-ups, een SSL certificaat, onbeperkt databases en onbeperkt dataverkeer. Onze webhosting voor uw website is beschikbaar voor ieder populair CMS waaronder:

  • WordPress hosting
  • Drupal hosting
  • Joomla hosting
  • Prestashop hosting
  • Magento hosting

Dagelijkse back-ups van uw website

Stelt u zich eens voor: u heeft dagen aan uw nieuwe website gebouwd. Een prachtig design is geboren. Op elke pagina heeft u schitterende afbeeldingen toegevoegd. Een prachtig design is geboren en op elke pagina heeft u schitterende afbeeldingen toegevoegd. De teksten die u had geschreven waren beter dan u ooit had durven dromen. En toen ging het mis…

Door een fout in een plugin loopt de hele website in de soep. Alles weg! U kunt weer van voor af aan beginnen, als u daar nog de motivatie voor heeft tenminste. Bij veel andere webhosters krijgt u maandelijks of zelfs per kwartaal een back-up. Maar wat heeft u daaraan als u net grote wijzigingen heeft gedaan in de afgelopen dagen? Daarom krijgt u bij de webhosting van IT-Wizzard de optie om dagelijks een back-up van uw website te laten maken. Zo krijgt u nooit met deze ellende te maken. En onze back-ups? Die worden driedubbel uitgevoerd zodat er niets verloren gaat.